KİM DEMİŞ ÇOCUKLAR İÇİN DİYE


Merhaba,
Pixar'n yeni animasyonu WALL.E (bizdeki adıyla "wol.i") bayram filmimizdi. animasyonları çok sevdiğimiz için iki nişanlı bu filmi sabırsız bekliyorduk. ve gittik gördük ki kaçırılmaması gerek.


Özellikle şu yandaki arkadaşın elleri ve "gözleri" ile yaptığı hareketlerde güülmekten kırıldık. hernekadar ilk yarıda biraz uyuklasam da bu kesinlikle filmle alakalı değil benden kaynaklanmakta idi. Biraz da filmi tanıtalım;


Andrew Stanton’un yönettiği ve Fred Willard, Jeff Garlin ile Ben Burtt’un oynadığı ve seslendirdiği "Vol.İ" (Wall-E) nin serüvenlerini anlatan bilgisayar animasyonu kozmik komedi macera ile izleyiciyi galaksiler arası yolculuğa davet ediyor.

Gezegenimizi temizlemek amacıyla üretilen robot Wall•E, yapayalnız yaşadıktan sonra, Eve adlı bir arama robotuyla karşılaşınca hayatına yepyeni bir anlam gelir. Bugüne kadar hiç hayal edilmemiş yepyeni bir vizyon sunan animasyon filmde sevimli robotumuz Wall•E’ye, aralarında bir yavru hamamböceği ile hepsi bozuk ve birbiriyle uyumsuz robotlardan oluşan kahramanlar ekibi gibi eğlenceli karakterler eşlik eder.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
voooolii

Bu blogdaki popüler yayınlar

John Stuart Mill

Zencefil

ÇIĞ NEDİR